Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

π. ΙΩΝΑΣ ΜΟΥΡΤΟΣ - Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ - ΣΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ



blog counter

Η κινεζική μετάφραση του βιβλίου του π.
Α. Αλεβιζόπουλου "Η Ορθόδοξη Εκκλησία"
Σήμερα, κυκλοφορούν στα κινέζικα διάφορα φυλλάδια και βιβλία περί της Ορθοδοξίας, της Εκκλησίας μας και της Θείας Λειτουργίας, τα οποία αποστέλλονται σε μεγάλες βιβλιοθήκες και διανέμονται σε όλους όσους ενδιαφέρονται έξω από εστιατόρια και χώρους εργασίας. Παράλληλα εκδίδεται και ένα περιοδικό το οποίο διανέμεται μέσα σε εφημερίδες και σε 2.000 περίπου συνδρομητές. Αξιόλογη είναι και η ιστοσελίδα του Ιεραποστολικού Κλιμακίου (www.theology.cn) με μεταφρασμένες στα κινέζικα και στα αγγλικά ομιλίες Μητροπολιτών, Γερόντων του Αγ. Όρους και άλλα αξιόλογα χριστιανικά θέματα, που δέχεται καθημερινά 400 περίπου επισκέψεις.
Ομιλία του π. Ιωνά σε φοιτητές
πανεπιστημίου στην Ταϊβάν
Ο π. Ιωνάς πραγματοποιεί ομιλίες σε πανεπιστήμια, θεολογικά σεμινάρια, συνέδρια, πνευματικά κέντρα, νοσοκομεία και συμμετέχει σε εκθέσεις βιβλίων, όπου παρουσιάζει τον ελληνικό πολιτισμό και την ορθόδοξη παράδοση. Πραγματοποιεί επίσης διαλέξεις για την Ορθόδοξη Εκκλησία και Θεολογία σε έναν κύκλο μελέτης της Αγίας Γραφής και στο Παγκόσμιο Μουσείο των Θρησκειών που λειτουργεί εκεί.
Το ποίμνιο του Ιεραποστολικού Κλιμακίου της Ταϊπέι αυξάνεται σταδιακά με το αξιόλογο έργο του π. Ιωνά και ήδη τελούνται εκεί αρκετές βαπτίσεις και γάμοι πρώην προτεσταντών, καθολικών και βουδιστών, που γνωρίζουν την Ορθόδοξη Θεολογία και τα μυστήριά της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 ΚΑΙ 2021.

blog counter Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί «ο Χριστός είη εν τω μέσω ημών». Ευχαριστηριακές δοξολογίες οφείλουμε στον «ενανθρωπήσαντα» Θεό μας...