Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Οrthodox Christian Easter 2014 in China and Thailand.



blog μετρητής





Οι μικρές ορθόδοξες κοινότητες εόρτασαν το Πάσχα στη Κίνα και στη Ταϊλάνδη. Για μια ακόμα φορά θεωρούμε χρέος να εκφράσουμε τη λύπη μας που οι τοπικές Ορθόδοξες Εκκλησίες δεν δείχνουν το απαραίτητο ενδιαφέρον για τον Ευαγγελισμό των 2 δισεκατομμυρίων Κινέζων και των 4 δισεκατομμυρίων κατοίκων της Ασίας. Οι ορθόδοξες κοινότητες είναι μια σταγόνα στον απέραντο ωκεανό ... Έχουν περάσει 5 μήνες και από το 2014 και ακόμα τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία και οι Αυτοκέφαλες Ορθόδοξες Εκκλησίες δεν έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την επέκταση και την εδραίωση της Ορθόδοξης Ιεραποστολής. Αντιθέτως-κι αυτό είναι θλιβερό-ασχολούνται με ενδοεκκλησιαστικά - διοικητικά θέματα και δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων που απαιτούν ΕΝΟΤΗΤΑ των Ορθοδόξων Χριστιανών σε όλο το κόσμο. Χριστός Ανέστη! ... Αλλά δεν έχει Αναστηθεί για 5 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο το κόσμο που δεν είναι Χριστιανοί! Ως πότε θα περιμένουν να ξεκολλήσουμε από τα δικά μας διοικητικά προβλήματα, ώστε να ακούσουν την Ορθόδοξη πρωτοχριστιανική πίστη?

Υπηρεσίες Ορθόδοξη Paschal στο Πεκίνο, το 2014
Υπηρεσίες Ορθόδοξη Paschal στο Πεκίνο, το 2014

Στις 20 του Απρίλη 2014, στην εορτή tes Αναστάσεως, και το φου νύχτα πρωί, Priest Sergiy Voronin Σερβίρεται Πασχαλινό Υπηρεσιες ΣΤΗΝ  Αρχιτεκτονική Ψηφιακή tes tes Κοιμήσεως Θεοτόκου  ΣΤΟ έδαφος tes Ρωσικής Πρεσβείας στο Πεκίνο. Περίπου 300 άτομα - ενορίτες από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, τη Ρουμανία, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αιθιοπία, την Ελλάδα και άλλες χώρες - προσευχήθηκε στο νυκτερινές ώρες και το πρωί Θεία Λειτουργία και το πρωί υπηρεσιών. Πάνω από εκατό άτομα έλαβαν Θεία Κοινωνία κατά τη διάρκεια της νύχτας της πασχαλινής. Μετά τη Θεία Λειτουργία, ένα εορταστικό γεύμα επιδόθηκε στην τράπεζα για την ορθόδοξη κοινότητα.

timthumb_1

Στο πασχαλινό βράδυ, ο Μιχ. Dimitry Fedorin, κοσμήτορας της πρώτης εκκλησίας περιοχή του Βλαδιβοστόκ και κληρικός του καθεδρικού ναού της μεσιτείας συμμετείχαν στην πομπή με το σταυρό που κατέχονται από την κινεζική ορθόδοξη κοινότητα στο Χαρμπίν, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Χαιρέτησε τα πιστά τέκνα της κινεζικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με την Εορτή των εορτών και η Triumph θριάμβους και διαβεβαίωσε τους πιστούς στις προσευχές της Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης Κύριλλος της Μόσχας και Πάσης Ρωσίας, ο οποίος γιόρτασε Θεία Λειτουργία στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κίνα, 2013.

Στις 20 Απριλίου, ο Πατέρας Dimitry γιόρτασε τη Θεία Λειτουργία. Η υπηρεσία είχε ανακοινωθεί στις 16 Απριλίου, αλλά τουλάχιστον εκατόν τριάντα Ορθόδοξη συμπατριώτες ήρθαν να μοιραστούν τη χαρά αναστάσιμο. Πάνω από εξήντα από αυτούς πήρε την Θεία Κοινωνία.

Στις 21 Απριλίου, ο πατέρας Ντιμίτρι και τα μέλη της Ρωσικής Ορθόδοξης κοινότητας επισκέφθηκε τρία νοσοκομεία στο Χαρμπίν. Έφερε πασχαλινό χαιρετισμό στα παιδιά από τη Ρωσία και τις χώρες της ΚΑΚ ανάρρωση εκεί και τους γονείς τους.

Στη Σαγκάη, το Πάσχα γιορτάστηκε από τον Πανοσιολ. Alexiy Kiselevich, πρύτανη της ορθόδοξης κοινότητας, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Προσευχή στην υπηρεσία ήταν πάνω από τριακόσια πενήντα μέλη της διεθνούς ορθόδοξης κοινότητας που αποτελείται από τους Ρώσους, Ουκρανούς, Έλληνες, Γάλλοι και Αμερικανοί. Τουλάχιστον εκατόν εξήντα προσκυνητές έλαβαν Θεία Κοινωνία ...

Για Ορθόδοξο Πάσχα στη Ταϊλάνδη συνοδεύτηκε από τη βάπτιση Καμποτζιανών πολιτών και την ένταξη 10 Πακιστανών στην Ορθόδοξη Εκκλησία.  Οι ειδήσεις einai στα ρωσικά . Παραθέτουμε φωτογραφίες από τον εορτασμό του Πάσχα στη Ταϊλάνδη.
28 Απρίλη, 2014
ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΣΧΑ ΧΡΙΣΤΟΣ 2014 στην Ταϊλάνδη και την Καμπότζη.
Φέτος, η γιορτή του Καλό Πάσχα πραγματοποιήθηκε στην Ταϊλάνδη στις παρακάτω εκκλησίες:
Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου tou tes Μπανγκόκ.  Θεία υπηρεσία ήταν εκπρόσωπος tes Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ταϊλάνδη Αρχιμανδρίτης Oleg (Cherepanin) συλλειτούργησαν Fr. Nilda Ian (Ian NIELD), κληρικός του Πατριαρχείου Αντιοχείας. Αυτή είναι η πρώτη γιορτή του Πάσχα στο νέο καθεδρικό ναό από την χειροτονία του το Φεβρουάριο του Μεγάλου 2014 Ορθόδοξοι πιστοί Μπανγκόκ ενορία πρώτα ελεύθερα σε θέση να μείνει στο μεγάλο ναό και να μην αισθάνονται δυσφορία όταν το μεγαλύτερο μέρος του εκκλησιάσματος, λόγω του περιορισμένου μεγέθους του παλιού ναού, που διοργανώνονται σε ενοικιαζόμενες εγκαταστάσεις έπρεπε να προσεύχονται στον δρόμο. Κατά την εορταστική λατρεία χορωδία τραγούδησε ομαλή λειτουργία αντιβασιλέας-ψάλτη της καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου Μπανγκόκ Ι. Timoshilova. Και την παραμονή της εορτής του Πάσχα, Αρχιμανδρίτης Oleg πραγματοποίησε την χειροτονία του Πάσχα κέικ και τα αυγά και Pasoh. Το βράδυ, επίσης, έγινε εορταστική Εσπερινός, μετά την οποία το ενοριακό συμβούλιο της εκκλησίας ήταν ένα εορταστικό δείπνο.
All-Svyatskiy ναός στην Πατάγια (επαρχία Chonburi).  Θεία υπηρεσία ήταν πρύτανη Πρωτοπρεσβύτερος Δανάη (Δανιήλ) Bath, Πρόεδρος Επιτροπής tes tes tou Ιδρύματος Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ταϊλάνδη. Pattaya - ένα από τα πιο επισκέφθηκε τουριστικούς προορισμούς στην Ταϊλάνδη, έτσι ώστε η εορταστική λειτουργία προσευχήθηκε όχι μόνο τακτική ενορίτες, αλλά και τουρίστες. Δυστυχώς, φέτος για τον εορτασμό της Songkran σε Pattaya (Ταϊλάνδης Νέο Έτος), η οποία μετατράπηκε σε μια παρατεταμένη Pattaya Τουριστική Φεστιβάλ, σοβαρές δυσκολίες για να φτάσετε στο ναό από την υπηρεσία το βράδυ λόγω των μαζικών φεστιβάλ. Η αστυνομία επίσης είχαν μπλοκαριστεί κεντρικούς δρόμους της Πατάγια και ένας μεγάλος αριθμός των πιστών δεν είναι φυσικά σε θέση να εισέλθουν στο ναό. Σύμφωνα με πρωθιερέας Δανάη (Δανιήλ) Μπανιέρα, πρύτανης του All-Svyatskov ναό, πολύ περισσότερα άτομα επισκέφθηκαν το ναό το πρωί της Κυριακής του Πάσχα και του Πάσχα αγρυπνία.
Intercession Εκκλησία στην Πατάγια (επαρχία Chonburi).  δεύτερος ναός (Παρέμβαση) στη Νότια Pattaya λατρεία που πρύτανη π. Μιχαήλ (Csepel). Για πρόσφατα χειροτονήθηκε εκκλησία ήταν η πρώτη υπηρεσία του Πάσχα. Ο ναός γέμισε από πιστούς πολλοί από τους οποίους ήταν παιδιά. Υπηρεσία για σολίστ τραγούδησε όπερα στη Μόσχα, ειδικά πετάξει γι 'αυτό στην Ταϊλάνδη για λίγες μέρες με τη βοήθεια του Αγίου Νικολάου (Μόσχα).
Εκκλησία της Αγ. Τριάδας στο Πουκέτ.  μεγαλύτερη Ορθόδοξη εκκλησία στην Ταϊλάνδη - Πουκέτ Trinity γέμισε και με πολλές προσκυνητές νυχτερινή υπηρεσία tou Πάσχα στις περισσότερες MV Κυριακή. Θεία υπηρεσία ήταν Bychkov Ρωμαίο ιερέα, ενεργώντας Πρύτανης της Τριάδος στο Πουκέτ.
Εκκλησάκι tes Ανάληψης στο Σαμούι.  Ενορία Αναλήψεως Εκκλησία για το σε Samui πρώτη φορά γιορτάστηκε Άγιο Πάσχα στη νέα εκκλησία, η οποία τέθηκε σε ισχύ από MV ημέρα tes Αναλήψεως το 2013 σε μικρό αγιασμό του. Μεγάλη εγκαίνια του ναού έγιναν μόλις τον Φεβρουάριο του 2014 και κατά τη διάρκεια της νύχτας υπηρεσία του Πάσχα στην εκκλησία και το απόγευμα υπήρχε πολλή προσεύχεται. Ιδιαίτερα σημειωθεί ο μεγάλος αριθμός των παιδιών που φοιτούν και προσεύχεται στο ναό κατά τη διάρκεια των διακοπών, διότι στην εκκλησία της Αναλήψεως λειτουργεί με επιτυχία Κατηχητικό Σχολείο, η οποία έχει ξεπεράσει το όνομά του "Sunday" και όπου τα μαθήματα γίνονται πέντε φορές την εβδομάδα.
Μοναστική μοναστήρι ανδρών Θεοτόκου στην Ratchaburi. υπηρεσία tou Πάσχα έγινε λόγω tes έλλειψης των κληρικών και των μοναχών tes μονής λαϊκών προσκυνητών βαθμού. Θεία Λειτουργία στο μοναστήρι έγινε ιερέας Μιχαήλ (Csepel) για Bright Τρίτη.
ΚΑΜΠΟΤΖΗ.
Πάσχα στην Καμπότζη, 2014
Πάσχα στην Καμπότζη, 2014
Με την ευλογία του εκπροσώπου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας (Πατριαρχείου Μόσχας) στο Βασίλειο της Ταϊλάνδης στην Καμπότζη για να κάνει Πάσχα αγρυπνία, όπως και πέρυσι, έστειλε π. Ρωμαϊκή Bychkov και αντιβασιλέας-παπαδοπαίδι Τριάδος στο Πουκέτ Xenia ΒγοΙικονβ.
Στη νύχτα 20 με 21 Απριλίου σχετικά. Ρωμαϊκή κάνει μια εορταστική Θεία Λειτουργία στην Εκκλησία στο όνομα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος. George στην Πρεσβεία tes Βουλγαρίας στην MV  πόλη Πνομ Πενχ . Με την ευλογία του Ανωτάτου Βουλγαρικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, Επιτετραμμένος της Βουλγαρίας στην Καμπότζη, ο κ. Svilen Popov είχε δυνατή βοήθεια στην προετοιμασία του ναού. Μέσα από τις προσπάθειες του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου SA Stepanova και ενεργό ενορίτες της εκκλησίας δεν ήταν επαρκώς προετοιμασμένη για τις γιορτές.
Μια άλλη υπηρεσία τη νύχτα από 21 έως 22 Απρίλιος πραγματοποιήθηκε ΣΕ  Σιχάνουκβιλ  ΣΕ ΜΙΑ ΣΕ ΕΝΑ Α.Ε. Σκηνή ΓΙΑ ΤΟ Ειδικά εξοπλισμένο ναό Αφιερωμενο Οικόπεδο. Φροντίδα του τις προετοιμασίες για το γιορτινό υπηρεσία ανέλαβε τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίου Παντελεήμονα ορθόδοξη κοινότητα Σιχάνουκβιλ Michael Ryumshin.
27 του Απριλίου, 2014
Νέα Ορθόδοξοι ενορίτες στην Καμπότζη.
Πριν από τη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Μπανγκόκ Αρχιμανδρίτης Oleg (Cherepanin), εκπρόσωπος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ταϊλάνδη, όπου περιλαμβάνει γεωγραφικά το Βασίλειο της Καμπότζης, έκανε το μυστήριο του το άγιο Βάπτισμα των νέων μελών των ορθοδόξων ενοριών στην Καμπότζη .
Ορθόδοξο βάπτισμα του στην Ταϊλάνδη, 2014
Ορθόδοξο βάπτισμα του στην Ταϊλάνδη, 2014
Την ημέρα αυτή, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ήταν τρία άτομα που ήρθαν ειδικά από την Πνομ Πενχ στην Μπανγκόκ: Ρωσική Ιβάν Kashlyuk και δύο πολιτών της Καμπότζης - Than Sreymom (Than Sreymom) και Ying Samyn (Σε Samoeurn), η οποία ελήφθη σε ονόματα Βάπτιση Άννα και Σβετλάνα. Μυστήριο του Βαπτίσματος έγινε από πλήρη εμβάπτιση σε παρεκκλήσι, στο όνομα του βαπτιστηρίου blzh.Matrony Μόσχας στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου.
Στη συνέχεια, ο νεοφώτιστος λάβει Θεία Κοινωνία. Οι πιστοί συνεχάρη τα νέα μέλη με ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή τους.
25η Απριλίου 2014
Πακιστανοί πολίτες πήραν την Ορθοδοξία στην Ταϊλάνδη.
Αρχιμανδρίτης Oleg (Cherepanin) Καθεδρικός Ναός Νικολάου στη Μπανγκόκ Chin κατέστησε την ένταξη στην Αγία Ορθόδοξη Εκκλησία και Ρωμαιοκαθολική 10 Πακιστανοί υπήκοοι. Μετά την πιστοποίηση της ειλικρινούς επιθυμίας της να είναι Ορθόδοξη και την παραίτηση από τα λάθη και τα λάθη Rimko Καθολική Εκκλησία, που επισήμως φίλησε το σταυρό και το Άγιο Ευαγγέλιο. Στη συνέχεια, Αρχιμανδρίτης Oleg Anointed διαπραγματεύονται Αγίου World. Στην Ορθοδοξία νέα - μέλη της Εκκλησίας των επιρρημάτων ακόλουθα ονόματα: Sampson, Ιρίνα, η Αριάδνη, η Άννα, John, ρωμαϊκά, Μόνικα, Αναστασία, Σόφια, Abish.
Προ-κατήχηση και εκπαίδευση των νέων μελών της Ορθόδοξης Εκκλησίας κατά τη διάρκεια του μήνα που αντιβασιλέας-βοηθός ιερέα Timoshilov Ιβάν Καθεδρικός Ναός του Αγίου Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 ΚΑΙ 2021.

blog counter Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί «ο Χριστός είη εν τω μέσω ημών». Ευχαριστηριακές δοξολογίες οφείλουμε στον «ενανθρωπήσαντα» Θεό μας...