Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια για τις δραστηριότητες της διαδικτυακής ομάδας “Φίλοι της Ορθόδοξης Ιεραποστολής”


blog counter


γίνε μολύβι γόμα 2

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, Χριστός Ανέστη.

Για μια ακόμα φορά εκφράζουμε τις ευχαριστίες για την αυθόρμητη και πολλή συγκινητική προσφορά σας,για την ενίσχυση των Ιεραποστολικών φιλανθρωπικών και κοινωνικών σκοπών της διαδικτυακής ομάδας μας.Η αγάπη σας και η συμπαράστασή  σας είναι αξιέπαινη και συγκινητική ,διότι χωρίς την δική σας βοήθεια το ιεραποστολικό έργο της ομάδας μας δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί.Σας είμαστε ευγνώμονες για την βοήθειά σας,διότι παρέχει μεγάλη ανακούφιση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ορθόδοξες Ιεραποστολές στον κόσμο,στην προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στην εκτέλεση της εντολής του Κυρίου “πορευθέντες εις τον κόσμον άπαντα,κηρύξατε το ευαγγέλιο πάση τη κτίσει”(Μάρκ.ιστ).

Ο,τι δημοσιεύεται στην συνέχεια απευθύνεται στους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές,που μας εμπιστεύτηκαν και έγιναν αρωγοί και πολύτιμοι συνεργάτες στις προσπάθειές μας.

Όπως είναι γνωστό,οι δραστηριότητες της ομάδας μας από τον Ιανουνουάριο 2014 είναι.

Α.Οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μακαριστού Ορθοδόξου Ινδονησίου Ιεραποστόλου π.Αθανασίου Manalu,ο οποίος κοιμήθηκε την 25 Δεκεμβρίου.Στην συγκεκριμένη οικογένεια τα ποσά που συγκεντρώσαμε τα στείλαμε δια μέσου Ιεραποστολικού συλλόγου σε δύο δόσεις.

page0001pater demetrios arta-page-001

Β.Στην Ιερά Μητρόπολη Μαδαγασκάρης .

Στάλθηκε η πρώτη δόση των δωρεών και σε λίγο καιρό θα σταλεί και η δευτερη.

Δημήτριος Αθανασίο-2-page0001


Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο αυτό της ενίσχυσης της Ορθόδοξης Ιεραποστολής είναι και οι εκδόσεις βιβλίων.

Τα έσοδα από τα συγγραφικά δικαιώματα προορίζονται για ιεραποστολικούς σκοπούς.

Έτσι τα έσοδα από το το βιβλίο -ΟΙ ΑΣΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΩΝΙΚΗΣ ΒΙΓΛΑΣ,που πρόσφατα κυκλοφόρησε θα διατεθούν για την ενίσχυση των διωκόμενων αδελφών μας χριστιανών στην Συρία και σε άλλα ιεραποστολικά κλιμάκια.

Περισσότερα για το βιβλίο μπορείτε να δείτε με στην παρακάτω διεύθυνση.

http://www.greekbooks.gr/books/thriskia/askites-tis-athonikis-viglas.product#productdescription

Για την διαδικτυακή ομάδα “Φίλοι της Ορθόδοξης Ιεραποστολής”

π.Δημήτριος Αθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 ΚΑΙ 2021.

blog counter Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί «ο Χριστός είη εν τω μέσω ημών». Ευχαριστηριακές δοξολογίες οφείλουμε στον «ενανθρωπήσαντα» Θεό μας...