Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Ενημέρωση των Όρων χρήσης της υπηρεσίας και της Πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων του Twitter

Twitter
Προστασία των προσωπικών σας δεδομένων
 
 
Πιστεύουμε ότι θα πρέπει πάντα να γνωρίζετε τι δεδομένα συλλέγουμε από εσάς και τον τρόπο με τον οποίον τα χρησιμοποιούμε, καθώς και ότι θα πρέπει να έχετε ουσιαστικό έλεγχο και στις δύο περιπτώσεις. Στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσής μας για διαφάνεια και της προετοιμασίας μας για τη νέα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων που θα τεθεί σε ισχύ από τον επόμενο μήνα, επικαιροποιούμε την Πολιτική για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ώστε να έχετε πλήρη δυνατότητα ελέγχου όσον αφορά τις πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί μας.
 
Θα πρέπει να διαβάσετε το πλήρες κείμενο της νέας πολιτικής, ωστόσο, οι βασικές ενημερώσεις περιλαμβάνουν τα εξής:
  Μεγαλύτερη εστίαση στα στοιχεία ελέγχου που σας παρέχουμε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα
  Μεγαλύτερη εστίαση στον τρόπο με τον οποίον το Twitter κοινοποιεί ευρέως και άμεσα τα δημόσια δεδομένα σας, συμπεριλαμβανομένης της κοινοποίησης μέσω των εργαλείων για προγραμματιστές
  Μεγαλύτερη διαφάνεια και έλεγχο για τον τρόπο με τον οποίον κοινοποιούμε τα δεδομένα σας σε συνεργαζόμενες εταιρείες και
  Μεγαλύτερη σαφήνεια για τον τρόπο με τον οποίον κοινοποιούμε τα δεδομένα σας, ώστε να προλαμβάνουμε ζημίες, να συμμορφωνόμαστε με τον νόμο, να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον και να διατηρούμε το Twitter ασφαλές και προσιτό στον καθένα.
 
Επίσης, ενημερώσαμε τους Όρους χρήσης της υπηρεσίας μας, ώστε να έχουμε ένα σύνολο όρων για το Twitter και το Periscope και για να αποσαφηνίσουμε το γεγονός ότι θα πρέπει να έχετε δικαιώματα σχετικά με το περιεχόμενο που κοινοποιείτε στις υπηρεσίες μας. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε πλήρως και τα δύο έγγραφα και, σε περίπτωση που έχετε απορίες, να επικοινωνήσετε μαζί μας όπως περιγράφεται στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του Twitter. Οι νέοι Όροι και η Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων θα τεθούν σε ισχύ στις 25 Μαΐου 2018. Αν εξακολουθήσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας από αυτήν την ημερομηνία και μετά, συμφωνείτε με αυτές τις ενημερώσεις.
 
Να θυμάστε ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους μηχανισμούς ελέγχου που επισημαίνουμε στην επικαιροποιημένη πολιτική μας, για να περιορίζετε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς και τον τρόπο με τον οποίον τις χρησιμοποιούμε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Twitter. Εσείς λαμβάνετε την τελική απόφαση για το αν και το πώς θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.
 
Ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε και που χρησιμοποιείτε το Twitter!
 
- Twitter
 
 
 
 
 
 
 
 
————————————————————————————

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 ΚΑΙ 2021.

blog counter Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί «ο Χριστός είη εν τω μέσω ημών». Ευχαριστηριακές δοξολογίες οφείλουμε στον «ενανθρωπήσαντα» Θεό μας...