Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ιάπωνας ηθοποιός του Χόλυγουντ βαπτίστηκε Ορθόδοξος Χριστιανός.


blog counter

Του Αιμίλιου Πολυγένη 

Ορθόδοξος Χριστιανός βαπτίστηκε ο ηθοποιός του Χόλιγουντι Cary-Hiroyuki Tagawa, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Πάντων των Θλιβομένων η χαρά.

Το μυστήριο του βαπτίσματος τέλεσε στα αγγλικά ο Πρόεδρος του Τμήματος των Εξωτερικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Σεβ. Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας.

Να αναφερθεί ότι το όνομα που έλαβε ο ηθοποιός Tagawa είναι Παντελεήμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Tagawa έπαιξε στην ρώσικη ταινία "ιερέας" και μετά από βαθιά αναζήτηση και σκέψη, αποφάσισε να λάβει το βάπτισμα και να ασπαστεί την Ορθοδοξία.


Λίγα βιογραφικά στοιχεία
Είναι πολύ γνωστός αμερικανο-ιάπωνας ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1950 στο Τόκυο. 
Η μητέρα του ήταν Ιαπωνέζα ηθοποιός και ο πατέρας του αμερικανο-ιάπωνας στρατιωτικός του Αμερικανικού Στρατού.

Εκτός από ηθοποιός είναι άριστος αθλητής πολεμικών τεχνών, έχει διατελέσει στάντμαν και φυσιολόγος.
Εχει παίξει σε δεκάδες ταινίες και σειρές σε κινηματογράφο και τηλεόραση και μερικές από αυτές είναι: Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας, Licence to Kill (James Bond), Γιακούζα, Mortal Combat, Tekken 1 και 2, ο Πλανήτης των Πιθήκων, Το τέλειο όπλο, Star Trek, The Phantom, Η κορυφή του Κόσμου, Vampires, Περλ Χάρμπορ, Η τέχνη του Πολέμου, Χάσικο η ιστορία ενός σκύλου, 47 Ρονίν κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 ΚΑΙ 2021.

blog counter Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί «ο Χριστός είη εν τω μέσω ημών». Ευχαριστηριακές δοξολογίες οφείλουμε στον «ενανθρωπήσαντα» Θεό μας...