Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ομαδικές βαπτίσεις σε ορθόδοξη ενορία της Αμερικής( Baptisms/ journey to Orthodox Church in USA).


blog counter


Σε πολλές Ορθόδοξες ενορίες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, σε τακτά χρονικά διαστήματα, γίνονται ομαδικές ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ και Χρίσματα νεοφωτίστων Ορθοδόξων Χριστιανών. Προηγείται κατήχηση στην Ορθόδοξη πίστη και οι κατηχούμενοι εντάσσονται στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Αυτό θα μπορούσε να γίνεται σε όλες τις ορθόδοξες ενορίες του κόσμου, ακόμα και στις λεγόμενες Ορθόδοξες χώρες, όπου χρήζουν ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ και οι οικονομικοί μετανάστες αλλά και πολλοί από τους βαπτισμένους Ορθοδόξους Χριστιανούς, που αγνοούν βασικά στοιχεία της Ορθόδοξης Εκκλησίας! Αυτό , όμως, προϋποθέτει στοιχειώδη οργάνωση ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ  ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ ενηλίκων, είτε με βιβλία, είτε μέσω του διαδικτύου.
Αυτή την Ορθόδοξη κατήχηση πρέπει να κάνουν όλες οι Ορθόδοξες ενορίες στην Αμερική και στο Καναδά και σε όλο το κόσμο. Αυτό σημαίνει ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ με το να δοθεί ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ στη προσέγγιση των ανθρώπων που ζητούν τη Βασιλεία του Θεού και τη αρχαία χριστιανική πίστη της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 ΚΑΙ 2021.

blog counter Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί «ο Χριστός είη εν τω μέσω ημών». Ευχαριστηριακές δοξολογίες οφείλουμε στον «ενανθρωπήσαντα» Θεό μας...