Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Eυχαριστήριο γράμμα του Μητροπολίτη Κατάνγκας κ.κ.Μελετίου προς τους φίλους της Ορθόδοξης Ιεραποστολής.



blog counter
Document-page-001
Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, ο Χριστός εν τω μέσω ημών.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει ολοκληρώθηκε την 15η Μαρτίου 2018 η ιεραποστολική δραστηριότητά μας ,που είχε σχέση με την συγκέντρωση δωρεών για  τις βαπτίσεις Κατηχουμένων σε  Ιεραποστολική Μητρόπολη της Αφρικής. Το ποσό που συγκεντρώθηκε στάλθηκε στην Μητρόπολη Κατάνγκας σε δύο δόσεις, με την συνδρομή του εν Ελλάδι εκπροσώπου κληρικού της συγκεκριμένης Μητροπόλεως.
Σήμερα παραλάβαμε ηλεκτρονικά το παραπάνω ευχαριστήριο γράμμα από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κατάνγκας κ.κ.Μελέτιο και το δημοσιεύουμε για ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου.
Επίσης παραλάβαμε σε πρώτη φάση ηλεκτρονικά τις αποδείξεις για τις δωρεές και σύντομα θα αρχίσουμε να τις στέλνουμε στους δωρητές.
Μεταφέροντας την ευγνωμοσύνη των μαχομένων στην πρώτη γραμμή Ορθοδόξων Ιεραποστόλων ,ευχόμαστε ο Άγιος Τριαδικός Θεός να αντιπροσφέρει και ανταποδίδει «κατά το συμφέρον του αιτήματος ενός εκάστου, «υπέρ υγείας,θείας αντιλήψεως και πνευματικής προκοπής των ζώντων και υπέρ συγχωρήσεως και αναπαύσεως των κεκοιμημένων οικείων και προσφιλών αυτών προσώπων».
Υπενθυμίζουμε ότι με την Χάρη του Θεού συνεχίζουμε την  προσπάθεια και  για την ενίσχυση εν Χριστώ  αδελφών μας που έχουν σοβαρότατα προβλήματα οικονομικά, καθώς και την ενίσχυση και άλλων ορθοδόξων ιεραποστολικών κλιμακίων.
Υπενθυμίζουμε ότι ο λογαριασμός της ιεραποστολής είναι
 Eurobank / 0026-0469-64-0100058162.(IBAN, GR 6102604690000640100058162
Και το e-mail επικοινωνίας είναι: fdathanasiou@gmail.com.
Για την διαδικτυακή ομάδα -ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΘΝΗ-
π. Δημήτριος Αθανασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020 ΚΑΙ 2021.

blog counter Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί «ο Χριστός είη εν τω μέσω ημών». Ευχαριστηριακές δοξολογίες οφείλουμε στον «ενανθρωπήσαντα» Θεό μας...